Lahjoita kuntavaalikampanjaan

Julkaisu Facebookissa

Julkaisu Instagramissa

Vaalien tekeminen on paitsi hauskaa ja nykymuotoisen demokratian elinehto, myös todella kallista. Koronan myötä tilanne on erityisen hankala, kun ihmisiä ei voi kohdata kaduilla ja livetapahtumissa. Mulla ei opiskelijana ole varaa laittaa paljoa rahaa kiinni kampanjaan, enkä saa tukea ay-liikkeestä tai yrityksiltä, toisin kuin moni muu. Haluaisitko sä auttaa mua viemään viestiä ekologisesti ja sosiaalisesti kestävästä kaupungista yhä useammalle ihmiselle?

Pienistäkin lahjoituksista on iso ilo! Monta pientä lahjoitusta tekee jo monta rahaa, eikä mikään summa ole liian pieni lahjoitettavaksi. Rahat käytän some-, katu- ja lehtimainoksiin, esitteisiin ja muuhun kampanjointiin.

Lahjoittaa voit tilille FI77 4108 0011 3412 06, merkitse saajaksi Noora Tapion tukiyhdistys. Vaalikampanjaan rahaa voi kerätä ilman erillistä rahankeräyslupaa. Alle 800 euron lahjoitukset voi tehdä nimettömänä, sitä suuremmat on ilmoitettava lahjoittajan nimen kera vaalirahoitusilmoituksessa.

Tiedän, että mun tukijoistani valtaosa on pienituloisia. Jos rahalahjoitus ei ole mahdollinen, muistathan, että muukin tuki on korvaamattoman tärkeää! Tykkää postauksistani, jaa ja kommentoi niitä, kerro lähempänä vaaleja, miksi juuri sinun mielestäsi mua kannattaa äänestää tai tule mukaan tukiryhmään! ❤️

Voit myös lahjoittaa Vasemmistoliiton verkkosivujen kautta käyttäen verkkopankkia